BIComplex

Mergi la pagina principala »

Vineri, Dec 14
Bun venit in on-line magazin!
 

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Limba / Язык

Sunteti momentan pe :

Politica de retur

Bicomplex SRL in conformitate cu legislatia in vigoarea ofera clienților sai posibilitatea returnarii produselor procurate Online pe site-ul www.bicomplex.md;

Conform Legii nr. 105-XV din 13 martie a. 2003 privind protecția consumatorului, cumparatorul are la dispozitie 14 zile pentru a returna marfa fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fara a suporta alte costuri decit costurile suplimentare.

Termenul de 14 zile începe, de regulă, din momentul în care cumparatorul intră în posesia fizică a produselor prin prezentarea (confirmarea) procurarii.

Consumatorul este obligat sa suporte costul aferent returnării produselor. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționării produselor, taxe poștale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de cumparator cu ocazia exercitării dreptului de retragere.

Returul produselor se face in magazinele Bicomplex SRL, în termen de 14 zile calendaristice de la data procurării/livrării produselor .

Rambursarea sumelor se face nu mai târziu de 14 zile de la data depunerii cererii si returnarii produselor la magazinele companiei.

Restituirea sumelor incasate, în cazul în care clientul nu dorește un alt produs, se va face astfel:
a) In cazul persoanelor juridice - prin transfer bancar
b) In cazul persoanelor fizice:

 • in numerar - pentru sumele platite in numerar;
 • prin bancă - pentru sumele platite prin transfer sau card bancar;

Se accepta returnarea produselor daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

 • nu depășesc termenul de 14 de zile de la data primirii;
 • a fost pastrat ambalajul
 • marfa a fost cumparata de la BIComplex SRL ( nu din alte magazine)
 • nu reprezinta produse, care au fost aduse la comanda
 • corespund specificatiilor tehnice din comanda
 • nu au fost executate după specificațiile consumatorului (de ex. produsele nu au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: mixare vopsele, confecționare sau mobilă la comandă, livrare materiale grele)
 • nu au fost deteriorate;
 • daca termenul de valabilitate/ garantie nu a expirat;
 • nu prezintă semne vizibile de uzura si deformare;
 • sunt insoțite de accesoriile ce aparțin produsului.
 • Nu reprezinta produse care au fost taiate din rulouri conform marimilor clientilor (linoleum, mocheta, pelicula);
 • Nu reprezinta produse care au fost realizate in cadrul promotiilor de lichidare de stoc;

Pentru excluderea situatiilor de conflict clientul este obligat sa verifice ambalajul si aspectul exterior in momentul primirii marfurilor si inainte de semnarea actului de returnare a produselor.

Clientii pot solicita alte prodduse in schimbul celor returnate. Bicomplex SRL suporta cheltuielile de retur, atunci cind returul produselor este conditionat de unele actiuni si neregularitati provocate de insasi Bicomplex SRL.

Pentru a cunoaste alte informații puteti adresa o solicităre prin intermediul formularului de contact, pe adresa de e-mail bicomplex@bicomplex.md sau puteți apela si la numărul de telefon unic de contact 022 50 50 90.

Despre Noi

Actualmente “BIComplex” este unul din liderii pe piaţa autohtonă a comercializării cu amănuntul şi ridicata a materialelor de construcţii şi finisare, avînd o reţea de magazine şi baze en gros în toată Republica Moldova.

Urmareste-ne

Puteti urmari toate promotiile si noutatile companiei pe retelele de socializare

Buletin Informativ
De ce BIComplex