Banner stânga

Delice Waves Lighth Blue

245,00 MDL
cu TVA Livrare în 1-2 zile

Ceramica Fiore este o nouă linie de produse ceramice, dezvoltate conform celor mai recente tendințe de design din industria ceramică.

Aspectul modern și designul atractiv se combină perfect în dimensiunile moderne 25x50, 25x40, 33x33, 45x45, 50x50, 30x60, 60x60, 20x120, 50x100 dezvoltate de Fiore.  Acest brand este dezvoltat integral de designeri italieni și dorește să ofere diverse soluții de design interior plăcut și original pentru locuința dumneavoastră.

Cantitate
Este disponibil!

În secțiunea de produse pentru săli de baie veți găsi plăci de perete și podea pentru baia dumneavoastră, într-o gamă vastă de forme, culori, materiale, dimensiuni și suprafețe. Consultați colecțiile Ceramica Fiore pentru baie și casă - avem tot ce vă trebuie, indiferent dacă este vorba de plăci pentru săli de baie sau duș.

Tehnologie:

Astăzi, „reîntoarcerea la natură” a devenit un slogan la modă în aproape orice aspect al vieții noastre de zi cu zi.

Această tendință a fost exprimată deosebit de pregnant în designul interior și materialele și texturile folosite în industria mobilei. Ea s-a extins și către industria ceramică, aceasta cunoscând recent un avânt tehnologic în domeniul tehnicilor de producție, mai exact prin imprimarea cu jet de cerneală, cunoscută și ca tehnologia de imprimare digitală. La utilizarea acestei tehnologii, fiecare desen și textură imprimate pe suprafețe ceramice este atât de realistă încât ar putea fi ușor confundată cu pietre naturale, lemn, materiale textile sau orice alte suprafețe complexe și cu un grad înalt de detaliu.

Colecțiile prezentate aici includ cele mai recente curente de design și tehnologii de producție italiene, care singure oferă posibilități nelimitate când este vorba de satisfacerea gusturilor și nevoilor personale și menținerea la curent cu cele mai recente tendințe ale pieței.

 

Colectiile prezentate in ShoWRoom-ul BICOMPLEX vă transformă locuința într-un spațiu cu adevărat distinctiv.

320443
136 Produse

Fișa cu date

Brand
Fiore
Destinatie
Baie
Bucatarie
Grosimea totala (mm)
8
Colectia
Delice
Unitate de măsură
m2
Marimea (cm)
30*60
Absorbtia apa (водопоглощение, water absorbtion)
0,5%
Tip suprafata
lucios
Duritatea (Степень износостойкости/Abrasion resistence)
3
Tara producatoare
Bulgaria
Rezistenta la abraziune
R9