Gips Carton Rigips Hidro 12.5x2.5x1.2

155,00 MDL
cu TVA Livrare în 1-2 zile

Gips-cartonul hidro este un material de construcție excepțional, proiectat pentru a rezista în fața provocărilor mediului umed și pentru a oferi o soluție fiabilă și durabilă în proiectele de amenajare interioară. Este precum gardianul secret al frumuseții și funcționalității în spațiile expuse la umezeală. Cu un echilibru perfect între formă și funcție, gips-cartonul hidro se remarcă prin rezistența sa la apă, făcându-l ideal pentru spațiile precum băile, bucătăriile și orice zonă expusă la condens și umezeală. El este ca o barieră protectoare împotriva efectelor nefaste ale apei, menținând în același timp estetica și integritatea structurii.

Cantitate
Este disponibil!

Gips-carton Rigips HYDRO 2500x1200x12.5mm

Placile din gips-carton rezistente la umezeala Rigips – pentru lucrari de constructie si finisare, destinate confectionarii peretilor usori interni dintre odai, tavanelor suspendate, finisarii peretilor amplasati in cladiri si incaperi cu umiditate sporita, cu asigurarea ventilarii incaperii cu conditia protectiei suprafetei frontale a placii din gips-carton, cum ar fi hidroizolarea, grunduire antiumezeala, vopsele, gresie si faianta.

Placa din gips-carton Rigips reziestenta la umezeala, reprezinta un element dreptunghiular, compus din doua straturi de carton special cu un strat de pasta din gips cu aditivi de ranforsare, partile laterale ale placii sunt acoperite cu marginile cartonului (stratului superior).

O alta componenta importanta a placii din gips-carton rezistent la umezeala Rigips, este cartonul de finisare, prinderea caruia de miezul placii este asigurat de aditivi adezivi. Cartonul joaca rolul carcasei de consolidare, precum si a unei baze excelente pentru aplicarea oricarui material de finisare (tencuieli, tapet, vopsea, tigla ceramica, etc ..)

Gips-cartonul Rigips, dupa proprietatile sale fizice si igienice este ideal pentru a fi folosit in incaperile, care necesita un grad inalt de protectie de umezeala.

Caracteristicile tehnice:

 • rezistenta inalta la umezeala;
 • la utilizarea placilor din gips-carton rezistent la umezeala in procesul efectuarii lucrarilor de finisaj se exclud procesele incomode „umede”;
 • semnificativ creste productivitatea si rapiditatea lucrarii;
 • posibilitatea de a pune in aplicare diferite solutii arhitecturale limitate de idei, inclusiv constructia diferitor suprafete curbe;
 • asigurarea micsorarii cheltuielilor de constructie datorita micsorarii greutatii constructiei cladirii;
 • asigurarea nu numai a curateniei ecologice, dar si a unui microclimat benefic pentru omul din interior;
 • capacitatea de a respira, care consta in absorbirea excesului de umiditate si eliminarea umeditatii in mediu cu cazul deficientei;
 • materialul nu contine componente toxice, si are o aciditate analogica aciditatii pielii omului;
 • corespunde standardelor internationale dure.
Procesul de aplicare include urmatoarele etape:
 • Marcarea locului amplasarii, dupa proiect, a constructiei de placi din gips-carton rezistent la umezeala;
 • Instalarea constructiei din profil de metal, pentru fixarea placilor din gips-carton rezistent la umezeala;
 • Etansarea cu chit a rosturilor dintre placile din gips-carton si nisele de suruburi;
 • Grunduirea suprafetei sub acoperiri de finisare.

Dacă sunteți în căutarea unui magazin on-line de materiale pentru construcții în Moldova, unde să procurați Gips-carton Rigips HYDRO 2500x1200x12.5mm , atunci ați ajuns la locul potrivit! Aici puteți cumpăra Gips-carton Rigips HYDRO 2500x1200x12.5mm cu livrare în Chișinău și Moldova.

411491
950 Produse

Fișa cu date

Brand
Rigips
Tip
Rezistență la umezeală
Lungimea (mm)
2500
Latimea (mm)
1200