Banner stânga

Laminat 8mm AQ-76D Larmo

225,00 MDL
cu TVA Livrare în 1-2 zile

Laminatul este produs în diferite dimensiuni, cu sau fără rosturi, având grosimi de 6, 7, 8, 10 sau 12 mm și este obținut prin acoperirea unei plăci de HDF (placă de fibră de densitate înaltă) cu hârtie decorativă. Poate fi utilizat în toate spațiile, atât în locuințe, cât și în spații publice.

Cantitate
Este disponibil!

Bine ați venit în lumea eleganței și durabilității! Descoperiți colecția noastră rafinată de laminat, o alegere perfectă pentru transformarea spațiului dumneavoastră într-un sanctuar de frumusețe și confort.

Eleganță Redefinită:

Laminatul nostru îmbină armonios estetica sofisticată cu rezistența robustă. Cu un design atent realizat și o gamă variată de nuanțe și texturi, veți găsi cu ușurință laminatul perfect care se potrivește stilului dumneavoastră unic.

Tehnologie de Ultimă Generație:

Construit pe o bază solidă de HDF, grosimea variind între 6 și 12 mm, laminatul nostru aduce în casă sau în spațiul public o soluție durabilă și ușor de întreținut. Rosturile fine și tehnologia avansată oferă un aspect uniform și o rezistență sporită la uzură.

Adaptabil la Orice Mediu:

Indiferent dacă îl instalați în living, dormitor sau birou, laminatul nostru este creat pentru a străluci în orice împrejurare. Cu opțiuni de dimensiuni și finisaje, oferim libertatea de a vă personaliza spațiul într-un mod care reflectă stilul și personalitatea dumneavoastră.

Prieten al Mediului:

Suntem mândri să aducem în casele dumneavoastră nu doar frumusețe, ci și responsabilitate. Laminatul nostru respectă standardele ridicate de mediu și este fabricat cu grijă pentru a minimiza impactul asupra planetei noastre.

Transformați-vă spațiul într-o operă de artă funcțională cu laminatul nostru excepțional. Descoperiți o experiență superioară a designului și calității. Alegeți laminatul nostru - alegeți rafinamentul și durabilitatea la fiecare pas.

321950
128 Produse

Fișa cu date

Clasa
33
Marimea plancii
1204*243
Producator
Turcia
Brand
Yildiz
Grosimea
8mm
Unitate de măsură
m2